Naš tim

Organizatori kampa                          

TAMARA SUŠIĆ

Je naša bivša hrvatska reprezentativka, koja iza sebe ima brojne kako domaće, tako i internacionalne sportske uspjehe.

Karijeru započela u ŽOK Čapljini, nakon čega vrlo brzo prelazi u hrvatske prvoligaške klubove, redom Azena Velika Gorica, ŽOK Split, HAOK Rijeka i HAOK Mladost.

Sa HAOK Rijeka dva je puta osvaja Prvenstvo RH te Nacionalni kup, dok je s HAOK Mladosti osvojila po jedan Nacionalni kup i Prvenstvo RH.

Nakon toga nastavlja uspješnu inozemnu karijeru; s klubom CSM București osvojila je CEV Challenge kup, što je prvi europski kup u rumunjskoj povijesti, dok je s talijanskim klubom Pomì Casalmaggiore osvojila je srebro na svjetskom klupskom prvenstvu.

Nakon završetka igračke karijere odlučuje ostati u odbojkaškim vodama i počinje s prvim trenerskim angažmanima baš u odbojkaškim kampovima.

Sa stjecanjem službenog trenerskog obrazovanja u organizaciji HOS-a , te završavanjem FIVB trenerske licence za mlađe kategorije – pruzima mjesto trenera u OK Kostreni. Trenutno vodi 3 ekipe i postavljena je za voditelja škole odbojke.

TOMISLAV ĆOŠKOVIĆ

Je nas bivši igrac i hrvatski reprezentativac koji je nastupao za dvije reprezentacije.

Promjenom sportskog državljanstva stekao je pravo igrati za tursku reprezentaciju,za koju je nastupao 2014. godine u svjetskoj ligi grupa 3.

 Svoje prve odbojkaške korake započeo je u OK Domaljevac i OK Metalac Osijek do zagrebačke Mladosti. 2001 godine prvi puta odlazi u inozemstvo i to u jednu od najjačih liga,u talijanski Palermo Volley. Nakon toga potpisuje redom za velike klubove francuski Tourcoing, grčki Olympiakos, ruski Lokomotiv Novosibirsk, turski  Fenerbahce( 5 god.) ,Galatasaray i Istanbul BBSK(4god).

Igračku karijeru završava na drugom kontinentu, Aziji u Indiji.. U svojoj odbojkaškoj karijeri ima više osvojenih prvenstava i kupova, sa raznim klubovima te jednu  europsku medalju u CEV kupu 3.mjesto.

Po završetku igračke karijjere postaje dio stručnog stožera u muškoj odbojkaškoj reprezentaciji kao pomoćni trener. Po prikljucenju u stožer usljedila je i prva zlatna medalja iz europske silver lige…

Treneri

GORDANA TOMIĆ

Odbojkom se počinje baviti 1984 u OK Poreč, a 1989. prelazi u ŽOK Rijeku, gdje ostaje do kraja igračke karijere.Među značajnijim rezultatima i postognućima u karijeri su osvojena dva prvenstva i 4 kupa. Kao članica hrvatske odbojkaške reprezentacije osvaja Mediteranske igre u Francuskoj(zlato), Evropsko prvenstvo u Nizozemskoj(srebro), te sudjeluje na Olimpijskim igrama u Sydney-u (7. mjesto).

Kao trener počinje raditi 2004. godine sa mlađim uzrasnim kategorijama HAOK Rijeke. Trenutno vodi školu odbojke u OŠ Srdoči i kadetkinje HAOK Rijeke, i selektor je kadetske selekcije PGŽ-a. Kao trenerica osvajala je prvo mjesto na međunarodnom turniru Igre prijateljstva sa kadetskom selekcijom PGŽ-a, tri godine zaredom, te ima 11 medalja na državnim prvenstvima Hrvatske.

IVICA RADOČAJ

je naš hrvatski reprezentativac, pomoćni trener U16 ženske reprezentacije Hrvatske.

Uz mnoge klupske uspjehe, od reprezentativnih bi izdvojili 2009. godine kao kapetan Hrvatske reprezentacije igrao je Europsku ligu, a 2010. i kvalifikacije za EP.

Nakon igračke karijere, Ivica Radočaj počeo se baviti trenerskim poslom i danas radi kao šef struke i prvi trener u OK Umag. Vodio je juniorsku Selekciju Istre na Turniru u Pordenoneu (ITA) gdje zauzima 6. mjesto. Bio je član stručnog stožera Hrvatske ženske seniorske odbojkaške reprezentacije na kvalifikacijama u Rovinju na kojima je izboren nastup na Svjetskom prvenstvu.

DAVOR HRELJA

Je naš trener, po zvanju magistar kineziologije, a trenutno radi odbojkaški trener u MOK Rovinju i profesor je tjelesne i zdravstvene kulture.Odbojkom se bavi još od djetinjstva, a većinu odbojkaškog staža proveo je u muškom odbojkaškom klubu Rovinj, za koji je počeo trenirati 2002. godine. Zbog odlaska na fakultet se pridružuje juniorima zagrebačke Mladosti, a nakon toga i odbojkaškom klubu Zagreb. 2012. godine vraća se matičnom klubu, za koji od 2015. radi kao trener mlađih dobnih kategorija koje vodim na natjecanjima na lokalnoj, regionalnoj i državnoj razini.

ANTONIO SURAĆ

Je naš bivši prvoligaški igrač i član mlađih reprezentacija.

Godine 2004. odlazi iz Zadra u Zagreb jer postaje student na Kineziološkom fakultetu, te igra u Zagrebu, Karlovcu, HAOK Mladosti. Nakon završetka fakulteta se vraća u Zadar, u klub i počinje raditi kao trener.

2016/17 godine sudjeluje kao pomoćni trener u radu reprezentacija U19,U20 i U23, dok ove godine preuzima mušku reprezentaciju U17/U18 kao glavni trener.

Uskoro dodajemo još informacija o ostalim trenerima, zahvaljujemo na strpljenju.