Naš tim

Organizatori kampa                          

TAMARA SUŠIĆ

Je naša bivša hrvatska reprezentativka, koja iza sebe ima brojne kako domaće, tako i internacionalne sportske uspjehe.

Karijeru započela u ŽOK Čapljini, nakon čega vrlo brzo prelazi u hrvatske prvoligaške klubove, redom Azena Velika Gorica, ŽOK Split, HAOK Rijeka i HAOK Mladost.

Sa HAOK Rijeka dva je puta osvaja Prvenstvo RH te Nacionalni kup, dok je s HAOK Mladosti osvojila po jedan Nacionalni kup i Prvenstvo RH.

Nakon toga nastavlja uspješnu inozemnu karijeru; s klubom CSM București osvojila je CEV Challenge kup, što je prvi europski kup u rumunjskoj povijesti, dok je s talijanskim klubom Pomì Casalmaggiore osvojila je srebro na svjetskom klupskom prvenstvu.

Nakon završetka igračke karijere odlučuje ostati u odbojkaškim vodama i počinje s prvim trenerskim angažmanima baš u odbojkaškim kampovima.

Sa stjecanjem službenog trenerskog obrazovanja u organizaciji HOS-a , te završavanjem FIVB trenerske licence za mlađe kategorije – pruzima mjesto trenera u OK Kostreni. Trenutno vodi 3 kategorije i postavljena je za voditelja škole odbojke.

TOMISLAV ĆOŠKOVIĆ

Je nas bivši igrac i hrvatski reprezentativac koji je nastupao za dvije reprezentacije.

Promjenom sportskog državljanstva stekao je pravo igrati za tursku reprezentaciju,za koju je nastupao 2014. godine u svjetskoj ligi grupa 3.

 Svoje prve odbojkaške korake započeo je u OK Domaljevac i OK Metalac Osijek do zagrebačke Mladosti. 2001 godine prvi puta odlazi u inozemstvo i to u jednu od najjačih liga,u talijanski Palermo Volley. Nakon toga potpisuje redom za velike klubove francuski Tourcoing, grčki Olympiakos, ruski Lokomotiv Novosibirsk, turski  Fenerbahce( 5 god.) ,Galatasaray i Istanbul BBSK(4god).

Igračku karijeru završava na drugom kontinentu, Aziji u Indiji.. U svojoj odbojkaškoj karijeri ima više osvojenih prvenstava i kupova, sa raznim klubovima te jednu  europsku medalju u CEV kupu 3.mjesto.

Po završetku igračke karijjere postaje dio stručnog stožera u muškoj odbojkaškoj reprezentaciji kao pomoćni trener. Po prikljucenju u stožer usljedila je i prva zlatna medalja iz europske silver lige…

CreativeCommons-By-SA

Treneri

GORDANA TOMIĆ

Odbojkom se počinje baviti 1984 u OK Poreč, a 1989. prelazi u ŽOK Rijeku, gdje ostaje do kraja igračke karijere.Među značajnijim rezultatima i postognućima u karijeri su osvojena dva prvenstva i 4 kupa. Kao članica hrvatske odbojkaške reprezentacije osvaja Mediteranske igre u Francuskoj(zlato), Evropsko prvenstvo u Nizozemskoj(srebro), te sudjeluje na Olimpijskim igrama u Sydney-u (7. mjesto).

Kao trener počinje raditi 2004. godine sa mlađim uzrasnim kategorijama HAOK Rijeke. Trenutno vodi školu odbojke u OŠ Srdoči i kadetkinje HAOK Rijeke, i selektor je kadetske selekcije PGŽ-a. Kao trenerica osvajala je prvo mjesto na međunarodnom turniru Igre prijateljstva sa kadetskom selekcijom PGŽ-a, tri godine zaredom, te ima 11 medalja na državnim prvenstvima Hrvatske.

ŽELJKO NOJIĆ

Je naš bivši igrač i hrvatski reprezentativac u dvoranskoj odbojci i odbojci na pijesku, koji iza sebe ima brojne domaće i internacionalne sportske uspjehe.

Karijeru je započeo u HAOK Mladosti, nastavio u OK Novi Zagreb,pa kratko u OK Čakovcu da bi se 2001 vratio u HAOK Mladost i tamo nastupao punih 9 godina.

S HAOK Mladosti osvojio je niz titula prvaka Hrvatske i kupova Hrvatske. Bio je član HAOK Mladosti u finalu Challenge Cupa u Perugi. Sudjelovao je 2007 na europskom prvenstvu u Moskvi. U odbojci na pijesku osvojio je 5. mjesto na juniorskom europskom prvenstvu u Zagrebu 1997.

Nakon igračke karijere postaje prvi trener HAOK Mladosti i na toj funkciji ostaje 3 godine. Poslije toga preuzima sve muške uzraste u HAOK Mladosti i s njima na državnim prvenstvima osvaja zlatna odličja. Trenutno je u OK Dinamu gdje vodi školu odbojke u OŠ Marin Držić i sa seniorkama OK Dinama je izborio ulazak u Superligu.

Bio je i izbornik juniorske reprezentacije koja je osvojila broncu na MEVZA turniru.

IVICA RADOČAJ

je naš hrvatski reprezentativac, pomoćni trener U16 ženske reprezentacije Hrvatske.

Uz mnoge klupske uspjehe, od reprezentativnih bi izdvojili 2009. godine kao kapetan Hrvatske reprezentacije igrao je Europsku ligu, a 2010. i kvalifikacije za EP.

Nakon igračke karijere, Ivica Radočaj počeo se baviti trenerskim poslom i danas radi kao šef struke i prvi trener u OK Umag. Vodio je juniorsku Selekciju Istre na Turniru u Pordenoneu (ITA) gdje zauzima 6. mjesto. Bio je član stručnog stožera Hrvatske ženske seniorske odbojkaške reprezentacije na kvalifikacijama u Rovinju na kojima je izboren nastup na Svjetskom prvenstvu.

ŽELJKO BRADARIĆ

Naš dragi trener Brada prvo stručno odbojkaško obrazovanje stječe Hrvatskoj olimpijskoj akademiji, 1997.godine, te 2009. stječe titulu stručnog pristupnika trenerske struke, smjer odbojka.

Od 1987.-1997.g  radi kao trener mlađih dobnih hategorija u odbojkaškom klubu Turnić. Od 1997.-2013.g postaje pomoćni trener seniorske ekipe s kojom osvaja Prvenstvo Hrvatske (1. mjesto): 1999,2000,2007,2008,2009,2010,2011, 2012. KUP Hrvatske sa istom ekipom osvaja u sezonama :1999,2000,2001,2006,2007,2008,2009,2010. Cijelo to vrijeme radi paralelno i kao trener juniorske, kadetske i  mlađe kadetske ekipe kluba.  Od 2006.-2011.g radi i kao trener Kluba odbojke na pijesku Rijeka-seniorske prvakinje RH.

Od 2013.-2019.g trener u Odbojkaškom klubu Kostrena kao trener seniorske ekipe i mlađih kategorija , a od 2019.godine do danas radi u Ženskom odbojkaškom klubu Drenova s mlađim dobnim kategorijama.

ANAMARIJA KEZERIĆ

Odbojkom se počela baviti s 12 godina, bila članica mlađe dobnih gradskih selekcija. Od 2015. godine je u Dinamu s kojim 2021. ulazi u playoff Superlige i osvaja 4. mjesto. Paralelno uz dvoransku igra i odbojku na pijesku, te 2018. predstavlja Hrvatsku na Europskom prvenstvu U22, s KOP Sigetom osvaja klupska prvenstva Hrvatske.

Trenerskim poslom se počela baviti 2014. godine kao trener u školi odbojke, a od 2015. trenerica u OK Dinamu za mlađe dobne kategorije (od supermini odbojke do kadetkinja). 2021.godine osvaja brončanu medalju na državnom prvenstvu za najmlađe kadetkinje U11.

Studentica 5. godine Kineziološkog fakulteta sa usmjerenjem odbojka.
Završila Sportsko učilište za trenera odbojke.

Uskoro dodajemo još informacija o ostalim trenerima!!