Najčešća pitanja

Koje dobi su polaznici kampa ? -Polaznici kampa su u dobi od 10 do 18 godina.

Koja je razina odbojkaških vještina potrebna za sudjelovanje na kampu? –Na kampu su dobrodošli svi, od početnika/ica  do naprednih odbojkaša/ica.

Što je potrebno ponijeti na kamp ? Potrebno je ponijeti:

-odjeću za slobodno vrijeme i kupaći kostim

-par ručnika i ručnik za more

-standardnu opremu za trening (majice, hlačice, tenisice,koljenice, bočica za vodu,..)

-potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti djeteta

Jesu li posjeti dopušteni? Svi roditelji mogu doći posjetiti svoju djecu kad god žele i prisustvovati treninzima. Ukoliko Vam je potreban smještaj možemo vam pokušati pomoći i oko toga.

Jesu li djeca osigurana? Sva su djeca osigurana za vrijeme trajanja kampa.

Kakva je medicinska podrška za djecu na kampu? Za vrijeme trajanja kampa na raspolaganju će biti liječnik i fizioterapeut.

Hoće li moja djeca biti snimana ili fotografirana? Ispunjavanjem prijave za ProVolley kamp  polaznik daje svoju suglasnost da bude fotografiran ili snimljen u promotivne svrhe istog. Fotografije i video snimke koriste se isključivo za službenu web starnicu, Facebook ili Instagram ProVolley kampa.

CIJENA KAMPA SA SMJEŠTAJEM? Cijena kampa je 440,00 EUR.

Je li moguća prijava u kamp bez hotelskog smješaja?

Da, moguća je prijava bez hotelskog smještaja ukoliko polaznik kampa ima prebivalište u Rovinju ili njegovoj okolici. Cijena kampa tad iznosi 200EUR.

Postoji li mogućnost osiguranog prijevoza do kampa? -Mogućnost prijevoza polaznika do kampa moguća je samo na relaciji Zagreb – Rovinj – Zagreb uz nadoplatu od 200kn. Ukoliko ste zainteresirani za navedenu uslugu, molimo Vas pošaljite upit na provolleykamp@gmail.com.  

Za polaznike kampa koji u Rovinj dolaze autobusnim linijima iz drugih gradova, osiguran je prijevoz od autobusnog kolodvora u Rovinju do kampa.

Kako će biti organiziran raspored djece po apartmanima? U apartmanima je smješteno po 6 sudionika. Djeca koja se znaju se mogu međusobno unaprijed dogovoriti, a ostale ćemo mi rasporediti.

Koji je ROK PRIJAVE za kamp? Prijave za kamp zatvaraju se sa 12.6.2023.

Postoji li organizirani prijevoz?

Postoji mogućnost prijevoza polaznika do kampa na relaciji Zagreb – Rovinj – Zagreb uz nadoplatu od 27EUR.

Ukoliko ste zainteresirani za navedenu uslugu, molimo Vas obavezno pošaljite upit na provolleykamp@gmail.com.

Za polaznike kampa koji u Rovinj dolaze autobusnim linijima iz drugih gradova, osiguran je prijevoz od autobusnog kolodvora u Rovinju do kampa.

** Napomena je da nema mješanja cura i dječaka u apartmanima.

Kad je CHECK IN a kad CHECK OUT? Check in je od 14h prvi dan kampa, a CHECK OUT je zadnji dan kampa nakon ručka u 13h.